Despre Noi


Showroom DNC

DNC TRAFIC

Compania noastră comercializează din stoc sau la comandă o gamă largă de produse pentru marcaje rutiere, semnalizare, management trafic etc.

Produsele noastre oferă soluții pentru parcări, drumuri de acces, drumuri publice și private, locuri de parcare, restricționare acces.

Oferim atât produse pentru soluții temporare cât și permanente. Securitatea traficului este o problema tot mai importantă a societatii noastre, fiind vorba atât de securitatea pietonilor cât și a soferilor. Odată cu trecerea anilor se observă o grijă tot mai mare pentru securizarea traficului, atât la nivel național și internațional cât și la nivel local și instituțional, corporatist sau individual.


lizeanu

DNC GENERATOR

Avem deosebita plăcere și posibilitate, în câteva rânduri, să vă aducem în prim plan societatea noastră prezentandu-vă activitățile și oportunitațile de afaceri pe care, credem noi, le putem iniția cu dvs în scopul unor colaborări durabile și eficiente.

Compania SC DNC GENERATOR SRL a fost înființată în anul 2011 ca societate cu răspundere limitată, oferind și completând treptat o gamă de produse în domeniul casnic și industrial și anume generatoare de curent. Compania importă grupurile electrogene marca AKSA și TEKSAN. Ele pot fi echipate cu diferite tipuri de motoare si alternatoare in functie de nevoia si bugetul Dvs. Puteti opta pentru motorizare: AKSA, PERKINS, MITSUBISHI, JOHN DEERE sau DOOSAN si alternatoare MARELLI, LINZ sau AKSA.

Pentru mai multe detalii privind produsele și serviciile noastre vă rugăm vizitați-ne la showroom-ul din adresa Str. Lizeanu, nr 26, Sector.2, București sau ne puteți contacta la email: office@dncgenerator.ro

 
Top